General Solutions

Kao vodeća kompanija u oblasti proizvodnje i distribucije metalne galanterije, General Solutions odgovara na sve tržišne zahteve i na sve potrebe vaše kompanije. U poslednjih nekoliko godina General Solutions je investirao na polju proširenja programa proizvodnje i postao atraktivan za mnoge klijente i partnere. Kompanija zauzima prostor od 5000m2 na kojim se nalaza hala za proizvodnju i skladište. Posedujemo razrađenu distributivnu mrežu u Srbiji i inostranstvu. Naši klijenti su multinacionalne komapanije i 90% naših proizvoda ide u izvoz.

Naša misija je kreiranje prozvoda visokog kvaliteta, a saradnja sa nama je pouzdana, laka i isplativa. General Solutions poseduje sledeće sertifikate: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, ISO 50001:2011, ISO 2834-2

Materijali koje koristimo su od livenog gvožđa, čelične ploče, profili, šipke i mnogi drugi. Nudimo atraktivne cene kombinovane sa modernom tehnologijom i modernim mašinama. Naše poslovanje se odvija prema utvrđenim normama i standardima. Godišnje prerađujemo 2600 t raznih vrsta metalnih materijal i imamo obrt veći od 6 miliona eura, trenutno firma zaposljava 92 radnika.

Zašto General Solutions

Zato što smo svo svoje znanje i iskustvo posvetili proizvodnji i distribuciji metalne galanterije.

Zato što nudimo kompletna rešenja pakovanja za vaše malo, srednje, ili veliko proizvodno postrojenje po potrebama svakog klijenta.

Zato što su naši proizvodi stvoreni na osnovu preciznih specifikacija u skladu sa zahtevima vaših krajnjih korisnika.

Zato što usluge vršimo kvalitetno, pouzdano i na vreme.

Zato što nudimo atraktivne cene kombinovane sa modernim tehnologijama.Pri čemu je naš postupak rada u skladu sa najvišim standardima.

Zato što je saradnja sa nama uvek laka i isplativa.

Zato što kreiranje proizvoda visokog kvaliteta za nas nije posao, već misija.